les nostres vinyes

vins amb passió

Nubac, finca Esplanes

L'antiga masia de Can Just, ubicada en la finca de Les Esplanes, en la partida Obagues de Can Just, es localitza a Falset i està emparada per la Denominació d'Origen Qualificada PRIORAT, és l'origen del projecte vitivinícola, amb un vi NUBAC DOQu Priorat .

Finca de 40 Ha, actualment amb 3 Ha de vinya plantades en 2000 i ampliades en 2017.

El futur...

Ara ja tenim les vinyes, el següent pas es refer aquesta fantàstica masía catalogada per poder fer-hi el celler i events relacionats amb lal vinya i el vi...poc a poc hi arribarem....

Els inicis....


Així vem començar, en blanc i negre... amb moltes bones idees i moltes dificultats.

Jo, la Eli, enòloga des de 1987, vaig començar a plantar Les Esplanes en 2004, el que vol dir que vem començar a preparar el terreny, ja que la finca estava abandonada, un parell d'anys abans, arrencar arbres i abancalar va ser el més costós.

En inici vinificava a sota de casa, un celler petitissim en l'antic galliner de casa, tots els meus germans es van bolcar a ajudar-me, a vinificar, a envasar, a etiquetar, tot manual..., en lloc d'anar a esquiar jo invertia en el meu projecte.

La meva mare em va fer tirar endavant, i ella li va posar el nom NUBAC, el seu nom Núria Bachs, que a tots ens va encantar.

El passat...
La meva mare, la Núria Bachs, .més coneguda arreu com Iaia Nuri.


Ja veieu, col·laboradors per arreu, gracies a ells estem on estem avui.